Trappen en balustrade

Zoekt u een unieke trap of balustrade voor in uw huis of bedrijfspand? Voorheen waren stalen trappen en balustrades veelal functioneel qua ontwerp en afwerking. Tegenwoordig mag staal ook echt gezien worden in werk- en leefomgevingen. Het is een materiaalsoort met veelzijdige ontwerp- en afwerkingsmogelijkheden.

Naast de veelal stoere en industriële uitstraling kunt u door de veelzijdige eigenschappen van staal ook kiezen voor meer verfijning. De afwerking is in de loop der jaren op een veel hoger niveau gekomen. Dat betreft zowel het laswerk als ook de conservering. We hebben in de loop der jaren dan ook vele panden mogen verfraaien met onze stalen trappen en balustrades. Functionele ontwerpen die een unieke uitstraling aan de ruimte meegeven.  Daarom zijn wij ook oprecht trots op onze uitgevoerde projecten. En ook hier profiteren wij van onze jarenlange ervaring in zowel de nieuwbouw alsook de renovatie bouw in Amsterdam en omgeving.

 

trap - balustrade home alternatief inzoomen?

Staal is daarnaast heel goed te combineren met andere materialen. Dat maakt het ook zo veelzijdig. De treden van uw trap kunnen we bijvoorbeeld afwerken met stalen roosters, hardhout, steen, marmer of glas. Dat vraagt vakmanschap en dat hebben we in de diverse projecten opgebouwd in ons team. Ook een balustrade of leuning kunnen we voor u op maat maken Laat u inspireren door onderstaande foto’s. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of vraag hier direct een offerte aan. 

Vorige slide
Volgende slide

Heeft u een vraag of wilt u een offerte voor een stalen trap?