Sterk in Staal

Contact opnemen

Amsterdam Noord Staalwerken  is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 16.00 uur. Op vrijdag kunt u contact opnemen tot 13.00 uur. Buiten kantooruren verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@ansbv.nl. Dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Voor vragen over facturen, betalingen of andere administratieve vragen verzoeken wij u op maandag, woensdag of vrijdag met ons contact op te nemen.  

Voor een offerte aanvraag verzoeken wij u het tabblad ‘offerte aanvragen’ te gebruiken. Hoe completer de aanvraag, hoe beter wij uw vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast verzoeken wij u vergunningsaanvragen, bouwtekeningen en / of foto’s of tekeningen mee te sturen. 

Op afspraak kunnen wij u ontvangen in onze werkplaats aan de Hardwareweg 20 in Amsterdam Noord.   

Tijdens reguliere feestdagen, de kerstdagen, de bouwvak (week 30, 31 en 32 in 2023) en Oud & Nieuw en de eerste week van januari 2024 zijn wij gesloten. 

 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?  Vul onderstaande velden zo volledig mogelijk in.

Wij zijn op vakantie tussen kerst en oud en nieuw en de 1e week van januari (vanaf 27 december t/m 5 januari 2023)

Voor de aanvraag van een staalconstructie,  balkon/ balkonconstructie of entresol hebben wij vaak een constructietekening en bijbehorende berekeningen nodig. Dit geeft ons de noodzakelijke informatie over de aansluitingen op het bestaande object, de materialen en werkwijze die we kunnen toepassen. Dit is bepalend voor de prijs. Zonder constructietekening en berekening kunnen wij in veel gevallen geen reële offerte maken. Indien nodig kunnen wij de constructietekeningen en berekeningen voor u laten realiseren via een betrouwbaar bouwkundige adviesbureau. 

Heeft u reeds de constructietekening en berekening laten maken?  Maak dan uw aanvraag zo volledig mogelijk met foto’s, de locatie van het werk en de gewenste opleverdatum. Dan nemen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.-