Het staalconstructiebedrijf van Amsterdam

Ons verhaal: "Sterk in Staal"

 

Amsterdam Noord Staalwerken BV is “Sterk in Staal” en met recht het staalconstructie bedrijf van Amsterdam. Met vakbekwame medewerkers in onze werkplaats en montagedienst wordt er dagelijks met veel passie gewerkt aan mooie en duurzame oplossingen van staal voor de renovatiebouw in Amsterdam. Van robuuste tot verfijnde beeldbepalende werken.  Alles voeren wij met trots voor u uit!

Wij denken verder dan staal alleen. Dat betekent dat wij staal verantwoord kunnen toepassen in combinatie met materialen zoals hout, kunststof of glas. Maar ook meedenken met bouwkundige uitdagingen. Wij stellen ons op als partner voor onze opdrachtgevers. Oplossingsgerichtheid is onze grote kracht. Wij zijn sterk in staal!

werkinuitvoering-5
afb10

Ons familiebedrijf is in 1982 opgestart door Bart Boolman. De voorliefde voor techniek zorgde al op jonge leeftijd voor een aanstekelijke interesse in staalconstructies. De dagelijkse leiding ligt nu in de handen van zijn zoon Kees Boolman. Na studies bouwkunde en werktuigbouwkunde heeft ook Kees zich alweer 20 jaar geleden helemaal toegelegd op het staalbedrijf. 

Het primaire werkgebied is Amsterdam en directe omgeving. Het voordeel is dat wij  relevante kennis van de lokale renovatiemarkt hebben en onze weg vinden om uw wensen gerealiseerd te krijgen. Naast vaste partners zoals staalleveranciers, verzinkerijen, poedercoaters en glaszetters, werken wij ook samen met een lokaal bouwkundig adviesbureau voor eventuele constructieberekeningen, bouwtekeningen of vergunningsaanvragen.

Kortom, onze veelzijdigheid en jarenlange ervaring kunnen u helpen om uw wensen te realiseren. Heeft u een specifieke vraag? Bel ons gerust, we bekijken graag samen met u op welke manier Amsterdam Noord Staalwerken u van dienst kan zijn.

Oplossingsgerichtheid is onze grote kracht! Wij zijn sterk in staal!