Offerte aanvragen

 

Wilt u een offerte aanvragen? Voordat u een aanvraag stuurt, willen we uw aandacht vragen voor het volgende:

Voor het maken van een offerte voor een balkon, entresol of staalconstructie hebben wij vrijwel altijd constructietekeningen en bijbehorende berekeningen nodig. In de constructieberekening worden alle dragende constructies binnen het bouwproject berekend en gecontroleerd op sterkte en vervorming. In de constructietekening worden alle berekeningen verwerkt. Dit geeft ons de noodzakelijke informatie over de aansluitingen op het bestaande object, de materialen en  werkwijze die we kunnen toepassen.  Dit is bepalend voor de uiteindelijke prijs.

Veelvuldig krijgen wij aanvragen zonder constructietekening en berekening. Helaas kunnen wij die in veel gevallen niet in behandeling nemen. Wel kunnen wij u doorverwijzen naar een van onze vaste partners om dit onderdeel gereed te maken.

Heeft u reeds een constructietekening en berekening laten maken?  Maak dan uw aanvraag zo volledig mogelijk met bijvoorbeeld foto’s, de locatie van het werk en de gewenste opleverdatum. Dan komen wij spoedig bij u terug.


Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt,  zullen verwerken op de manier zoals we die in onze privacy-cookie verklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar Privacy-cookie verklaring klant- en leveranciersadministratie  voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.