Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het renoveren van een bestaande balkon of staalconstructie? Vul onderstaande velden zo volledig mogelijk in.

Voor de aanvraag van een nieuw te bouwen balkon/ balkonconstructieuitbouw, doorbraak of entresol hebben wij vaak een constructietekening en bijbehorende berekeningen nodig. Dit geeft ons de noodzakelijke informatie over de aansluitingen op het bestaande object, de materialen en werkwijze die we kunnen toepassen. Dit is bepalend voor de prijs. Zonder constructietekening en berekening kunnen wij in veel gevallen geen reële offerte maken. In dit geval kunnen wij u wel doorverwijzen naar onze vaste partner om de constructietekeningen voor u te realiseren.

Heeft u reeds de constructietekening en berekening laten maken?  Maak dan uw aanvraag zo volledig mogelijk met foto’s, de locatie van het werk en de gewenste opleverdatum. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt,  zullen verwerken op de manier zoals we die in onze privacy-cookie verklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar Privacy-cookie verklaring klant- en leveranciersadministratie  voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.