Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?  Vul onderstaande velden zo volledig mogelijk in.

Voor de aanvraag van een staalconstructie,  balkon/ balkonconstructie of entresol hebben wij vaak een constructietekening en bijbehorende berekeningen nodig. Dit geeft ons de noodzakelijke informatie over de aansluitingen op het bestaande object, de materialen en werkwijze die we kunnen toepassen. Dit is bepalend voor de prijs. Zonder constructietekening en berekening kunnen wij in veel gevallen geen reële offerte maken. Indien nodig kunnen wij de constructietekeningen en berekeningen voor u laten realiseren via een betrouwbaar bouwkundige adviesbureau. 

Heeft u reeds de constructietekening en berekening laten maken?  Maak dan uw aanvraag zo volledig mogelijk met foto’s, de locatie van het werk en de gewenste opleverdatum. Dan nemen wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt,  zullen verwerken op de manier zoals we die in onze privacy-cookie verklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar 2024 Privacy-cookie verklaring klant- en leveranciersadministratie voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.