Onze werkwijze: Amsterdam Noord Staalwerken

Onze werkwijze: partnerschap met opdrachtgever!

Het uitgangspunt van onze werkwijze is dat wij u een eerlijk advies willen geven. Naast het bedenken van fraaie stalen oplossingen, kijken wij ook naar de praktische uitvoerbaarheid en eventuele alternatieven. Hier profiteert u van onze jarenlange ervaring op het gebied van de renovatiebouw in Amsterdam en omgeving. Diverse balkons, balustrades, hekwerken, privacy schermen, puien, ramen & deuren, entresols en andere staalconstructies zijn mede door ons realiteit geworden. Amsterdam Noord Staalwerken BV stelt zich dan ook nadrukkelijk op als partner in staal voor haar opdrachtgevers. In samenspel werken wij graag aan maatwerkoplossingen.

auto achtergrond blauwe balk optie 3
vakman optie 1

Het startpunt van een mogelijke samenwerking is een aanvraag, bijvoorbeeld via deze website. In specifieke gevallen komen wij in deze fase ook bij u langs om de situatie ter plekke te kunnen beoordelen. Vervolgens maken wij een vrijblijvende prijsopgave op basis van de beschikbare informatie, bouwtekeningen en/ of toegestuurde foto’s. 

Op het moment dat wij het definitieve vertrouwen van u krijgen, kunnen wij snel schakelen. Na het inmeten maken wij een definitieve werktekening. De materialen worden besteld bij onze leveranciers en wij nemen uw opdracht op in onze werkplaatsplanning.  Van inmeten, fabricage tot montage doen wij in eigen beheer. Het verzinken of poedercoaten voor duurzame conservering laten wij door een van onze vaste partners uitvoeren.

Zodra het product bij ons gereed is, zullen wij een afspraak met u plannen voor de montage.  In overleg laten wij eventueel de oude delen verwijderen, bestaande constructies verstevigen of voorbereidende timmerwerkzaamheden uitvoeren. Vervolgens zullen wij de montage uitvoeren met onze eigen mensen. Dan bent u verzekerd van goed uitgevoerde werken. En mochten er achteraf onverhoopt problemen zijn dan kunnen we dat voor u zonder discussie oplossen.

Kortom,  wij stellen ons nadrukkelijk op als partner van onze opdrachtgevers. In samenspel werken wij graag aan maatwerkoplossingen. Daarbij kunt u rekenen op hoge kwaliteit tegen uiterst transparante tarieven.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?