Staalconstructie en portalen

Amsterdam Noord Staalwerken levert staalconstructies en portalen op maat. We hebben jarenlange ervaring in de renovatiebouw in Amsterdam en directe omgeving. Voorbeelden hiervan zijn doorbraken, entresols, funderingen, uitbouw of dakopbouw maar ook (tijdelijke) stutconstructies. 

 Het leveren van staalconstructies en staal is de oorsprong van ons bedrijf. Hierdoor zijn de mogelijkheden van staal voor ons onbegrensd. Voor diverse aannemers zijn wij het vaste aanspreekpunt voor hun staalconstructies. Wij denken graag mee om de werkzaamheden binnen de planning en het beschikbare budget op te leveren. Door onze eigen werkplaats en montagedienst kunnen we flexibel inspelen op uiteenlopende vragen. 

staalconstructies 2.1

Onze voorraad van stalen profielen en goede relaties met leveranciers zorgen ervoor dat wij snel kunnen leveren. De gewenste constructies worden in onze werkplaats voorbereid volgens de  aangeleverde tekeningen en constructieberekeningen. Vervolgens gaat ons montageteam de constructie voor u op een veilige manier opbouwen. Door onze jarenlange ervaring in Amsterdam kunnen wij vele uitdagingen aan.

De constructies kunnen onbewerkt, gestraald, gemenied, verzinkt of gepoedercoat geleverd worden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Previous slide
Next slide

Heeft u een vraag of wilt u een offerte voor een staalconstructie?