Puien, raamwerken & deuren

Heeft u onze stalen puien, raamwerken & deuren al gezien? Door de uiteenlopende afwerkingsmogelijkheden wordt staal steeds vaker toegepast in de renovatiebouw. Met zowel voor toepassingen aan de binnen- en buitenzijde van een pand.

In tegenstelling tot hout is staal zeer slank uitvoerbaar in dragende constructies. Daarnaast kan iedere RAL-kleur geleverd worden en is staal zeer brandveilig. Stalen puien, raamwerken & deuren in combinatie met glas zorgen dan ook voor een elegante uitstraling. Staal leent zich ook uitstekend voor een industriële uitstraling. Laat u ook verrassen door de mogelijkheden.

 

 

Vanaf de bouwtekeningen kunnen wij ieder ontwerp voor u maken. Dat kunnen wij voor u tekenen, maar het kan ook aangeleverd worden door een architect. Wij maken de puien, raamwerken & deuren in onze werkplaats.  Na het poedercoaten door een van onze partners, plannen wij een definitieve datum voor montage van het werk door onze eigen medewerkers. Dan bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaand werk! En een uniek product voor u op maat gemaakt.

Vorige slide
Volgende slide

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen?