Hekwerken en balustrade

Bent u op zoek naar een nieuw hekwerk of balustrade? Of wilt u een bestaand hekwerk vervangen of uitbreiden? Dan bent u bij ANS BV aan het goede adres. Voor ons is een hekwerk niet alleen praktisch, veilig en functioneel object maar is ook een verfraaiing van uw huis, tuin of balkon. Wij maken stalen hekwerken op maat in onze eigen werkplaats in Amsterdam Noord. Dit kunnen lammellen hekwerken zijn, alsook strip-  en spijlen hekwerken. Het is uiteraard ook mogelijk om in het hekwerk verschillende materialen te verwerken, zoals hout, metaal, of glas. De opties zijn hier feitelijk onbeperkt. Vervolgens laten we de hekwerken verzinken en eventueel  poedercoaten in een RAL-kleur naar keuze voor een langdurige conservering.Hierdoor is het mogelijk om vrijwel ieder ontwerp uit te voeren en uw hekwerk een persoonlijke touch mee te geven. U heeft  jarenlang plezier van uw investering. 

hekwerk home
balkon

Zodra u uw keuze voor het type hekwerk  heeft gemaakt, komen wij bij u langs om het hekwerk in te meten. Samen met u nemen we indien nodig de specifieke situatie door en geven we u een eerlijk advies. Denkt u daar bijvoorbeeld ook aan de vlakverdeling, de hoogte, de materialen en ook de juiste wijze van bevestigen. Vervolgens maken wij een tekening en gaat onze eigen werkplaats voor u aan de slag.

Zodra het hekwerk gereed is, zal onze eigen montagedienst het hekwerk volgens afspraak monteren. Hierdoor borgen we de kwaliteit in het gehele proces van ontwerp, vervaardiging en plaatsen. Bekijk onderstaande foto’s voor een impressie van de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en/of een vrijblijvende offerte.

Vorige slide
Volgende slide

Wilt u een offerte voor een hekwerk op maat?