Entresol

Een entresol is vanuit het Frans vertaald letterlijk een tussenvloer of een tussenverdieping. Het wordt vaak toegepast om extra ruimte te creëren voor wonen of werken. Het is een zelfdragende constructie die geplaatst wordt tussen twee etagevloeren. In Amsterdam is een entresol een veelgebruikte oplossing om ruimtewinst zonder ingrijpende verbouwing te realiseren. Ruimtes met hoge plafonds lenen zich hiervoor uitstekend. Daarnaast is het een investering die zorgt voor een directe waarde-meerdering van uw woning of bedrijfspand. Het aantal effectieve vierkante meters woon- of werkoppervlak neemt immers aanzienlijk toe.

Amsterdam Noord Staalwerken levert entresolconstructies naar uw wensen op maat. De gewenste constructies worden in onze werkplaats voorbereid conform de aangeleverde tekeningen en specificaties. De afwerking kan met stalen spijlen hekwerken, maar ook met veiligheidsglas. 

entresol 2.4
onderschrift

Graag adviseren wij u ook over de afwerking. De constructies kunnen in vele uitvoeringen worden geleverd: onbewerkt, gestraald, gemenied, verzinkt of gepoedercoat in elke willekeure RAL-kleur.

Na gereedmelding in onze werkplaats maken wij met u een afspraak voor de montage van de entresolconstructie. Aanverwante kleine bouwwerkzaamheden kunnen door ons montageteam worden uitgevoerd. Bij ingrijpende werkzaamheden kunnen wij u in contact brengen met een vertrouwd bouwbedrijf uit ons directe netwerk.

Vorige slide
Volgende slide

Wilt u een offerte voor een entresolconstructie?