Balkon en balkonconstructie

Droomt u van een nieuw of ruimer balkon? Buitenruimte in de stad is een schaars goed. Het plaatsen of vervangen van een balkon of balkonconstructie is een investering die zich uiteindelijk gaat terugbetalen. De waarde van uw pand zal verhogen en de buitenruimte zorgt voor een prettiger leefklimaat. Amsterdam Noord Staalwerken levert complete balkons inclusief balkonhekken of balustrades op maat. Laat uw droom ook waarheid worden en laat u door ons vakkundig informeren.

Wij maken uw balkonconstructies in onze werkplaats op maat. De degelijke constructies worden gemaakt van staal en in onze werkplaats afgetimmerd met bangkirai profieldelen, fortodeck, composiet vloerdelen of roosters. Combinaties met glas zijn ook mogelijk. De stalen frames van de balkons worden altijd vakkundig thermisch verzinkt of gepoedercoat in een RAL-kleur naar uw keuze voor een lange levensduur.

foto_0000_werkinuitvoering-2

Balkonhekken worden eveneens op maat geproduceerd en gemonteerd. Zij kunnen uitgevoerd worden in staal, aluminium en RVS. De spijlen kunnen vervangen worden door veiligheidsglas voor een luxe uitstraling en mooi uitzicht.

Indien nodig worden de oude balkons door ons gesloopt en afgevoerd. Omdat wij de balkonconstructies in onze eigen werkplaats maken en de montage zelf uitvoeren, kunnen wij de werkzaamheden kort op elkaar plannen en de overlast voor u tot een minimum beperken. Tevens kunnen wij voor u de noodzakelijke bouwvergunningen regelen. 

Ons verhaal: "Sterk in Staal"

Amsterdam Noord Staalwerken BV is gespecialiseerd in balkonherstel en balkonrenovatie in de regio Amsterdam. Veelvuldig vervangen wij bestaande hout- of staalconstructies voor aannemers, particulieren of VVE’s. Indien mogelijk kunnen wij bestaande stalen hekwerken herstellen en hergebruiken. Indien dat niet meer mogelijk is, kunnen wij dit in onze werkplaats ook namaken. Ons vakmanschap staat hier centraal. Klik hier als u meer informatie of een offerte wil aanvragen. 

Uitgelichte projecten:

Previous
Next

Heeft u een vraag of wilt u een offerte voor een balkonconstructie?