Wil je werken aan mooie en uitdagende staalconstructie?

Op zoek naar leuke vacatures in de staalbouw? Heb je atijd al willen werken aan mooie staalconstructies, balkonconstructies, trappen, hekwerken of stalen puien en raamwerken? Werken aan uitdagende projecten in de renovatiebouw in Amsterdam en omstreken? Wij zoeken altijd getalenteerde, gemotiveerde en oplossingsgerichte collega’s die willen bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf. Je wordt enthousiast van uitdagend en afwisselend werk. Je wil trots zijn op wat je maakt. Je bent representatief naar onze klanten en je verstaat je vak! Of je bent bereid om het te leren. Je bent flexibel en positief kritisch op je eigen werk. Want wij leveren kwaliteit en willen het iedere dag wat beter doen. 

Bij ons ga je werken aan uiteenlopende projecten en producten. Deze zijn vaak zichtbaar en beeldbepalend voor de omgeving. Vakmanschap en kwaliteit is daarom heel belangrijk. Bij Amsterdam Noord Staalwerken BV is geen dag hetzelfde. We zijn een familiebedrijf met zeer korte lijnen. We houden van aanpakken en mooie dingen maken.  Je bent bij ons geen nummer en we helpen elkaar. 

Geïnteresseerd? Kijk op onderstaande vacatures. Reageer door je CV met een korte motivatiebrief te sturen. Staat je vacature er even niet bij en wil je heel graag bij ons werken? Stuur ons dan een email met wat je zoekt. Durf jij samen met ons de uitdaging aan?

Uitzend-, detachering- en werving & selectie bureaus worden vriendelijk verzocht hierop NIET te reageren.

Wij geven de voorkeur aan kandidaten die zelf hun weg naar ANS BV kunnen vinden.   


Beschikbare vacatures

Project engineer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste project engineer met leidinggevende ambities. In deze verantwoordelijke functie ben je de rechterhand van de directeur/ eigenaar!

Bekijk vacature »